Ivana Arelić s Europskog tekwondo prvenstva donijela u Sesvete brončanu medalju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.5.2024. 9:27:19
Ivana Arelić s Europskog tekwondo prvenstva donijela u Sesvete brončanu medalju

Foto: Facebook/Hrvatski taekwondo savez

Iz kluba Ivani pripremaju svečani doček večeras u 20:15 u prostorijama kluba na Varaždinskoj 66. 
Posljednjeg dana europskog taekvondo prvenstva u Beogradu Hrvatska je stigla do nove dvije medalje osvojivši tako ukupno sedam odličja od kojih je brončanu medalju izborila  Ivana Arelić, članica sesvetskog Oriona.


Ivana Arelić je u prvoj borbi do 62 kilograma slavila protiv Bjeloruskinje Smičkove s 2-0 u rundama da bi potom ponovo s 2-0 slavila protiv Makedonke Reljikj, a zatim u četvrtfinalu osigurala medalju za Hrvatsku. U polufinalu ju je s tijesnih 0-2 u rundama zaustavila jedna od najboljih svjetskih borkinja Iranka Kimija Alizadih koja nastupa za Bugarsku, a u karijeri ima deset odličja s tri najveća natjecanja. Ivana je osvojila brončanu medalju na EP u Beogradu.


U poruci zahvale koju je Ivana poslala prijateljima i svima u klubu uz ostalo stoji:

"Hvala trenerima Doxu, Jeleni i Zokiju koji su od početka sa mnom i koji su vjerovali u mene da možemo doći do ovoga i kada smo bili na nuli. Hvala uvjerljivo najboljem kondicijskom treneru Domagoju koji fantastično radi jer nema te osobe koja nam nije rekla kakva nam je fizička spremnost. Hvala mojoj Sandri i mentalnom treningu koji mi srede moju zbrčkanu glavu i Martini koja sa mnom vodi najteže izazove. Hvala “orion roditeljima” i cijeloj ekipi koji su nevjerojatna podrška bez obzira na rezultat, vratila se ja s medaljom ili ne", napisala je Ivana dodajući posebnu zahvalu Grgi (Grga Dugac, Ivanin suborac iz kluba op.a.), "koji mi dozvoljava da ga tučem svaki trening (ha,ha,ha)". 


Za vrijeme dok glavna trenerica u klubu Jelena Vukas nije bila u mogućnosti trenirati Ivanu, to je činio i još uvijek čini bivši borac Oriona Dominik Matleković koji prema odluci izbornika reprezentacije nije smio voditi Ivanu u borbama na prvenstvu, ali je sjedio u publici i upravo je ovo dvoje trenera koji već dulje vrijeme vode Ivanu najviše, uz naravno nju samu, zaslužno za ovakve vrhunske rezultate.


U klubu Ivani spremaju svečani doček večeras u 20:15, pa tko želi doći čestitati i time podržati ove izvanredne Ivanine rezultate dobro je došao. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 28.5.2024. 15:27:08

Create Account