Mali borci odradili završne treninge s roditeljima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.6.2024. 13:20:59
Mali borci odradili završne treninge s roditeljima

Foto: Mali borci

Najmlađi i najveseliji sesvetski taekwondoaši poznati pod nazivom Mali borci odradili su protekle subote, 15. lipnja zajedno sa svojim roditeljima završne treninge prije ljetne stanke. "Mali borci su pri tom dobili zaslužene medalje i diplome za uspješno odrađenu sezonu. Iako se treninzi nastavljaju do kraja lipnja, a za dio djece i kroz cijeli srpanj, moramo reći da smo jako ponosni na cijelu sezonu, na svakog Malog borca i njihov napredak", izjavila je Jelena Vukas, voditeljica ovih mališana sportaša, uglavnom predškolaca.


"Svatko ide svojim koracima, nitko nije isti, ali zato su tu treneri koji to prepoznaju i vode dijete onako kako smatraju da je za njega najbolje. Za poneko dijete je i mali pomak veliki, a nas svaki pomak na bolje u bilo kojem smislu- motoričkom, mentalnom, socijalnom, znači jako puno", pridodala je Vukas ističući kako je mališanima bilo itekako važno da na, za mnoge, posljednjem treningu zajedno budu s roditeljima.


Posebno je zahvalila svim Malim borcima koji su ovu sezonu učinili posebnom, a njihovim roditeljima  što su svoje mališane prepustili s povjerenjem klubu i time pokazali dobru suradnju u nastojanju da zajedno grade čvrste temelje za daljnji i sportski i životni put njihovih malih boraca.


"Našoj ekipi Malih boraca koja od jeseni kreće u školu, želimo sretan nastavak sportskog puta u taekwondo klubu Orion", zaključila je Jelena Vukas ponosno ističući kako su na listi za narednu sezonu već upisane dvije grupe novih malih boraca. Obzirom da je broj polaznika ograničen, zainteresirani bi se trebali što prije javiti kako bi se izbjegle liste čekanja.


Detaljnije na web stranici Mali borci ili društvenim mrežama.Create Account