Novi prvak Hrvatske je Petrinja, hrvači Sesvetskog Kraljevca viceprvaci, Sesvete treće

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.11.2022. 16:32:25
Novi prvak Hrvatske je Petrinja, hrvači Sesvetskog Kraljevca viceprvaci, Sesvete treće

Foto: Luka Šikuten

Proteklog vikenda održano je zadnje, 10. kolo Premijer hrvatske hrvačke lige.U subotu je Sesvetski Kraljevec još jednom pokazao fantastičnu organizaciju i lijepo ugostio hrvače Vindije.


Izuzetno napet susret koji je završio rezultatom 5:5, a otišao u korist Sesvetskog kraljevca zbog penalizacije pokazuje da ekipa iz Varaždina može biti jako opasna kad se dobro ekipira. 


U nedjelju prijepodne hrvači Zagreba deklasirali su pomalo desetkovanu ekipu Metalca. Konačan rezultat susreta 8:2 u korist Zagreba.


Posljednji susret premijer lige ove godine održao se u Petrinji. Petrinjci su napravili spektakl za pamćenje. Prepuna dvorana navijača i organizacija na razini Bundes lige nisu nikog ostavili ravnodušnima. 


Gosti iz Sesveta u tom su susretu upisali 2 pobjede dok su domaćini zaključili s 8.  


Ekipa HK Petrinja zasluženo odnosi titulu prvaka Premijer lige za 2022. godinu. Sezonu su završili s 9 pobjeda i jednim porazom te ukupno 18 bodova.  S istim brojem bodova ali lošijim međusobnim omjerom u penalizaciji su hrvači Sesvetskog Kraljevca koji su na 2 mjestu. Na stabilnom trećem mjestu nalazi se hrvački klub Sesvete. Vindija iz Varaždina je na 4. mjestu, Metalac na 5. a na posljednjem 6. mjestu smjestio se hrvački klub Zagreb.

Tekst: Luka Šikuten


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 13:43:15

Create Account