Gromovi očekivano pobijedili Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.4.2022. 11:07:35
Gromovi očekivano pobijedili Sesvete

Foto: RK Nexe

U 8. kolu Lige za prvaka u Našicama Nexe - Sesvete 40:22 (18:11).
Rukometaši Nexea žarko su željeli iskupiti se zbog poraza u Sesvetama, gorili su motivom što se vidjelo i u utakmici. Ipak, do sredine prvog poluvremena Sesvećani su se dobro držali, a osim što su odmah poveli 1:0, u 14. minuti imali su 6:6. Tada domaći rade seriju 5:0, ubrzo potom i 4:0, te odlaze na veliku razliku koju gosti više ne mogu sustići. Ipak na poluvrijeme se odlazi s podnošljivih 18:11. 


U drugom poluvremenu još raste želja domaćih za nanošenjem što bolnijeg poraza i velikom osvetom, što se u konačnici odrazilo na rezultatu i +18 za momčad Branka Tamšea.


Najefikasniji u redovima Sesveta bio je i najiskusniji Ivan Dumenčić sa 6 pogodaka.


Unatoč ovom porazu, Sesvete su i nadalje treća momčad prvenstva. Za tjedan dana, u subotu 30. travnja ponovo jedna teška utakmica za Sesvete, u Jekovec stiže najjača momčad i lider prvenstva  PPD Zagreb. 


Sesvete: Filip Perić 6 obrana, Stipe Purić 4 obrane; Aleksandar Čaprić 1, Darko Krndelj 1 (1), Josip Topić 4, Danijel Papić 2, Tin Baković, Leon Strbad 1, Ivan Dumenčić 6 (2), Krešimir Krešić 2, Mislav Šuker, Patrik Hršak 2, Davor Gavrić 2, Fran Zovak, David Štrković i Nikola Finek 1

Trener: Silvio Ivandija

Vezane vijesti
Ažurirano: 3.12.2023. 11:41:26

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account