Mlade rukometašice OŠ Jelkovec 5/6 razred, državne prvakinje u rukometu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.6.2023. 17:27:50
Mlade rukometašice OŠ Jelkovec 5/6 razred, državne prvakinje u rukometu

Foto: HŠŠS

Nakon osvajanja naslova prvaka u konkurenciji rukometašica  7/8 razreda, OŠ Jelkovec ima naslov prvaka i u konkurenciji 5/6 razreda.Državno školsko prvenstvo za učenike 5/6 razreda u rukometu, mini nogometu, futsalu, košarci i odbojci u muškim i ženskim konkurencijama, odvijalo se prekjučer, u četvrtak u Vinkovcima. Boje našega grada i kvarta u ženskom rukometu branila je Osnovna škola Jelkovec gdje je učitelj tjelesnog  ove škole  Ivan Bertoviću  već s uzrastom 7/8 razredi osvojio naslov prvaka, a to je učinio i sa svojom ekipom u konkurenciji petih i šestih razreda. 


Dakle, u konkurenciji djevojčica izuzetnim nastupom naslov državnih prvakinja izborile su djevojčice Osnovne škole Jelkovec koje su igrale u finalu protiv djevojčica Osnovne škole Trilj. Jelkovčanke su pobijedile protivnice s 15:11, a prethodno su u polufinalu bile bolje od protivnica iz OŠ Dugo Selo (koje su osvojile treće mjesto) sa 17:11.


OŠ Jelkovec:   ARJA GALOVIĆ, KARLA HUZANIĆ, LANA KUHAR, MARTA MARIĆ, MIA HERCEG, LANA LONČAR, BARBARA MIŠURA, PETRA JOLIĆ, LEONA MUŠIĆ, NIKOLINA SENJAK, FRANKA GRAČANIN, GABRIJELA ČUTURA, CHIARA JANKOVIĆ, DORA PAVELIĆ

Voditelj: Stipe Jolić

Mentor: Ivan BertovićVezane vijesti
Ažurirano: 23.4.2023. 10:53:16

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account