MRK Sesvete u nedjelju dočekuje Dubrovnik

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.10.2021. 14:46:23
MRK Sesvete u nedjelju dočekuje Dubrovnik

Foto: Plakat

U 6. kolu Paket 24 Premijer lige Sesvete u Jelkovcu igra protiv Dubrovnika.



Formalni domaćin je Dubrovnik, međutim kako je dubrovačkim rukometašima zauzeta dvorana, tražili su zamjenu domaćinstava što su Sesvećani prihvatili i u nedjelju kao gosti igraju u Jelkovcu prvenstvenu utakmicu. 


Susret započinje u 19 sati, ulaz u dvoranu je besplatan uz obveznu covid potvrdu.


Evo najava utakmice:


Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete


Pred nama je utakmica u Sesvetama protiv Dubrovnika s kojim smo zamijenili domaćinstvo, jer je njihova dvorana zauzeta, pa smo preuzeli mi domaćinstvo.  Naravno da se radi o ekipu koju je preuzeo Vlado Šola koji pokušava ostaviti pozitivan dojam svog rada, ali na žalost, obzirom da još nisu uspjeli napraviti neka osvježenja u ekipi što se tiče pojačanja, mislim da još uvijek nisu na pravom putu. Stoga i ti njihovi porazu su normalni dio svega toga. Očekujem da protiv njih pravu utakmicu, čvrstu, puno čvršću nego protiv Nexea, i da dođe taj pozitivan rezultat.


Naše igrače ćemo motivirati, jer dobro znaju da je protiv Nexea obrana bila na niskom nivou, prvi motiv je da idemo popraviti obranu. U prošloj sezoni, moramo priznati, igrali smo obranu puno čvršće, ove smo sezone osobito u jačim utakmicama podbacili obrambeno. U ovoj utakmici protiv Dubrovnika od igrača očekujem da igrači pokažu napredak u obrambenom dijelu, te da će to onda iz utakmice u utakmicu biti onda kao i prošle sezone.


Patrik Hršak igrač MRK Sesvete


Od utakmice s Dubrovnikom očekujem čvrstu utakmicu u kojoj smo mi favoriti, tako da se nadam pozitivnom rezultatu. Moramo se dobro spremiti, protiv Nexea nismo bili u obrani dobri, imali smo puno problema s njihovim vanjskim igračima i to moramo popraviti. Motivacije za susret svakako imamo.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account