Novi bodovi rukometaša Sesveta u Bjelovaru, natjecanje nastavljaju u Ligi za prvaka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.2.2022. 13:56:21
Novi bodovi  rukometaša Sesveta u Bjelovaru, natjecanje nastavljaju u Ligi za prvaka

Foto: Sesvete danas, Borko Samec: Arhivska fotografija - Darko Krndelj pogađa u mrežu protivnika

U 14. kolu sinoć u Bjelovaru MRK Sesvete - RK Bjelovar 32:30 (13:14), s drugog mjesta grupe B nastavljaju u Ligi za prvaka.



Nakon zimske pauze nastavljeno je rukometno natjecanje u Paket 24 Premijer ligi, odigravanjem posljednjeg kola prije nastavka sezone u dvije grupe, u Ligi za prvaka i u Ligi za ostanak. 


Po tri prvoplasirane momčadi iz grupe A i grupe B plasirale su se u Ligu za prvaka, a u Grupi B Sesvećani su već ranije osigurali ulazak u "gornji dom" hrvatskog rukometa, a uz njih još sudjeluju nedodirljivi Našićani, momčad Nexe i Varaždin.


U utakmici u subotu navečer rutinski je pao Bjelovar, iako je domaća momčad vodila u prvom dijelu. Nakon prvih 30 minuta rezultat je bio 14:13 u korist domaćina.


U nastavku Bjelovarčani odmah povisuju na dva razlike, no to je jedino što su uspjeli napraviti, gosti ubacuju u višu brzinu i na krilima vrlo raspoloženog Darka Krndelja koji u nastavku postiže 4 pogodaka za redom, Sesvećani stižu u vodstvo kojeg više ne ispuštaju do kraja utakmice.


Najefikasniji u redovima Sesveta bio je već spomenuti Darko Krndelj s ukupno 10 pogodaka, 6 je još pridodao Krešimir Krešić. 


Uz rečene tri momčadi, u Ligi za prvaka igrat će još PPD Zagreb, Gorica i Poreč, a ostalih 10 momčadi nastavljaju natjecanje u Ligi za ostanak.


Sesvete: Filip Perić, Stipe Purić 8 obrana, Nikola Kahlina; Darko Krndelj 10 (4), Josip Topić, Zlatko Raužan 1, Danijel Papić 2, Leon Strbad, Ivan Dumenčić 4, Mislav Šuker, Krešimir Krešić 6, Davor Gavrić 1, Fran Zovak, David Štrković 1, Patrik Hršak 4 i Nikola Finek 3

Trener: Silvio Ivandija








Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account