"Plinari" ipak prejaki za Sesvećane, konačan rezultat 40:31

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.3.2022. 9:24:36
"Plinari" ipak prejaki za Sesvećane, konačan rezultat 40:31

Foto: Sesvete danas, Borko Samec - arhivska slika

U 4. kolu Lige za prvaka Paket 24 Premijer lige PPD Zagreb (očekivano) je pobijedio Sesvete s 40:31  (19:13).



U zagrebačkoj dvorani Kutija šibica momčad PPD Zagreba očekivano je pobijedila Sesvete s 9 golova razlike što i nije neka tragedija kad znamo da su mnoge domaće ekipe od "Plinara" znale gubiti i s dvadeset i više razlike. Iako su Sesvete u ovom trenutku po kvaliteti možda i treća ili četvrta momčad u državi, razlika je očita i europska momčad Zagreba u domaćem prvenstvu nema pravog protivnika, pa čak niti Nexe nije ozbiljniji suparnik najbogatijem domaćem rukometnom klubu. 


Kao i u mnogim susretima ove sezone u Paket24 Premijer ligi, trener Zagreba Ivica Obrvan  odmarao je neke od svojih udarnih snaga poput Željka Muse, Ivana Čupića, Davida Mandića, međutim ostatak momčadi bio je dovoljan za sigurnu i uvjerljivu pobjedu protiv Sesveta koje su prije tjedan dana šokirale Nexe. 


Od početka se vidjelo tko je gazda, iako su Sesvećani igrali vrlo dinamično, motivirano i s velikom željom pokušali parirati hrvatskim rukometnim zvijezdama iz domaćeg prvenstva.


Ipak podatak da su gosti postigli jednom Zagrebu čak 31 pogodak govori o snazi naše momčadi.  Uz naravno Ivana Dumenčića, posebno se istaknuo mladi Patrik Hršak koji je kroz protivničku obranu zabijao gotovo kako je želio, te postigao najviše na utakmici, 9 pogodaka iz 11 pokušaja, što je izuzetno vrijedan podatak, tim više kad se zna tko je bio protivnik.


Sesvete: Filip Perić 1, Stipe Purić 3, Nikola Kahlina;  Darko Krndelj, Josip Topić, Zlatko Raužan, Danijel Papić 4, Tin Baković, Leon Strbad 2, Ivan Dumenčić 7 (3), Mislav Šuker 3, Krešimir Krešić 1, Davor Gavrić 4, David Štrković, Patrik Hršak 9 i Nikola Finek 1


Trener: Silvio Ivandija






Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account