Pobjedom protiv Moslavine MRK Sesvete nastavio pripreme za nastavak sezone

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.2.2022. 9:30:29
Pobjedom protiv Moslavine MRK Sesvete nastavio pripreme za nastavak sezone

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Nastavak sezone Premijer lige sve je bliži, rukometaši igraju prijateljske utakmice, sinoć su Sesvećani pobijedili Moslavinu 37:33.



Za tjedan dana, naredne subote, 12. veljače nakon zimske pauze, nastavlja se sezona u hrvatskoj rukometnoj Premijer ligi. Momčadi su u intenzivnim pripremama, igraju se prijateljske utakmice potrebne za uigravanje nekih novih taktika, a i da se vidi spremnost igrača. 


Krajem siječnja Sesvete su igrale gostovale u Celju kod europske momčadi Pivovarne Laško u prijateljskoj utakmici koju su izgubili s 42:33 (22:17). Sesvećani su nastupili s čak šestoricom kadeta koji su okusili jednu utakmicu s izuzetno jakim protivnicima i time dobili dobro iskustvo što je jako dobro, jer se na te mladiće računa ne u budućnosti, nego već sada.


Sinoć, u subotu u sportskoj dvorani Jelkovec odigrana je prijateljska utakmica s Moslavinom, također Premijerligašem. Domaćini su bili bolji pobijedivši s 37:33. Najefikasniji u redovima domaćih bili su Gavrić sa 7, te Štrković i Topić s po 6 pogodaka, dok je Dumenčić pridodao 5.


Na žalost dogodile su se i dvije ozljede, ali koje, nadajmo se bit će brzo sanirane. Jedan od najznačajnijih karika momčadi Daniel Vusić odmah na početku utakmice ozlijedio je prst, a Krešimir Krešić gležanj. 


S druge strane dobro je da se u momčad vraća Šuker, jedan od stupova obrane koji je imao bolna leđa i bio izvan stroja. 


Prva utakmica nastavka sezone igra se već u subotu, 12. veljače kad sesvetski klub gostuje u Bjelovaru kod istoimene momčadi. Odmah nakon te utakmice, već u srijedu igra se kup utakmica osmine finala u kojoj Sesvete dočekuje Goricu. Utakmica se igra u dvorani Jelkovec, 16. veljače.



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 8:00:50

Create Account