Počela je Liga za prvaka, Sesvete u gostima uvjerljivo svladale Goricu, Hršak najefikasniji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.2.2023. 12:06:10
Počela je Liga za prvaka, Sesvete u gostima uvjerljivo svladale Goricu, Hršak najefikasniji

Foto: Borko Samec/Sesvete danas, arhivska fotografija

U 1. kolu Lige za prvaka Sesvete u gostima pobijedile Goricu s 23:30 (13:16).



Ove subote započela je Liga za prvaka, nastavak Premijer lige s najboljih šest momčadi iz prethodne dvije A i B skupine dok će preostalih 10 momčadi igrati u Ligi za ostanak.


Rukometaši Sesveta prvu su utakmicu igrali u gostima kod Gorice gdje su ostvarili vrlo uvjerljivu pobjedu nad jakom Goricom od 7 pogodaka razlike.


Očekivana neizvjesnost susreta trajala je tek desetak minuta nakon kojih Sesvećani stišću u obrani i zatvaraju sve prilaze prema svom golu što rezultira sa 7 minuta bez primljenog pogotka, dok istovremeno postižu 6 za redom. Potom su malo popustili pa domaći stižu do izjednačenja (10:10), no to je bilo sve što su uspjeli. 


Na odmor se otišlo s +3 za goste, a u drugom poluvremenu slična priča. Gostujući rukometaši stalno vode, povećavaju svoje vodstvo i u konačnici stižu do +7.


Najefikasniji u redovima Sesveta bio je Patrik Hršak postigavši 7 pogodaka, dok je Filip Turčić, sesvetsko pojačanje pristiglo kroz pauzu, postigao šest.


MRK Sesvete: Filip Perić (5), Stipe Purić (4); Aleksandar Čaprić, Nikola Jelovčić 3, Zlatko Raužan 2, Josip Tomić, Ivan Dumenčić 2 (1), Danijel Vusić, Filip Turčić 6 (2), Patrik Hršak 7, Mislav Šuker, Mario Zakić, Davor Gavrić 6, Fran Zovak, David Štrković, Leon Lukačec 4

Trener: Silvio Ivandija



Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account