Podravka prejaka, obrane vratarke Beličev spasile Sesvete od većeg potopa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.9.2021. 11:48:33
Podravka prejaka, obrane vratarke Beličev spasile Sesvete od većeg potopa

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Jučer odigrano 3. kolo 1. hrvatske rukometne lige za žene donijelo je u Sesvete možda najatraktivniju utakmicu i najtežeg protivnika ove sezone, Podravka Vegetu, na koncu 19:36 (9:16) za Koprivničanke.Uz dakako Lokomotivu, Podravka je u nacionalnom prvenstvu svijet za sebe i nitko nije imao iluzija da mlada sesvetska ekipa može iole ozbiljnije nauditi profesionalkama iz Koprivnice. Unatoč toga protivničkoj međunarodnoj postavi domaće rukometašice na početku utakmice pružile su bezobrazno jak otpor, tako da je trener gošći Neven Hrupec morao i vikati na svoje igračice, naime sredinom poluvremena bilo je 6:6, a u 20. minuti 7:9. Tek tada za barem klasu jača ekipa od Sesveta, Podravka, uspijeva napraviti 4:0, potom još 3:0 i na odmor se odlazi s vrlo prihvatljivih -7.


U drugom poluvremenu nakon početnog pogotka Mie Tupek, Korpivničanke rade seriju 8:0 i tek tada pokazuju u kojem smjeru ide utakmica. Na koncu rezultat 19:36, što i nije velika tragedija obzirom da se zna tko je bio protivnik.


Svakako trebamo spomenuti junakinju domaće ekipe, a to je svakako ovaj put bila vrlo raspoložena vratarka Lea Beličev, koja je velikim protivnicama obranila čak 11 udaraca od kojih jedan sedmerac, a još je jedan obranila Veronika Mamić. Sesvete su tako imale 12 obrana gotovo koliko i gošće - 13. 


Također trebamo spomenuti i Mihaelu Bešen koja je postigla 4 pogotka od 5, te Miu Brkić koja je protivničkoj obrani zabila 3 gola iz 3 udarca.


Sesvete: Veronika Mamić (1/1), Lea Beličev (11/47);  Magali Lujić 1, Mia Tupek 3 (2), Mihaela Bešen 4, Ana Grlić, Magdalena Janković Miloš  1, Lucija Cvitanović 2, Lucija Krezo 1, Mia Brkić 3, Nika Gavrilović 1, Nera Gunjević 1, Lara Zovko, Dorotea Ćoraš, Lana Jurina 1 i Tomica Curić 1

Trener: Davor Rokavec
Vezane vijesti
Ažurirano: 23.1.2022. 11:54:19

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account