Poraz Sesveta od bolje ekipe Dugog Sela

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.5.2022. 11:27:24
Poraz Sesveta od bolje ekipe Dugog Sela

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 24. kolu 1. HRL-a za žene rukometašice Sesveta poražene su na domaćem terenu od Dugog Sela 24:29 (12:14).Dugo Selo je vrlo solidna ekipa, ovom pobjedom dostigli su 4. poziciju u poretku prvenstva, znalo se i prije utakmice da će biti teško, kao što je i bilo, međutim, utješno je to da poraz nije ostavio traga u poretku za Sesvećanke, i dalje se nalaze u sredini tablice na 7. mjestu.


Snažnije, moćnije, iskusnije i starije protivnice bile su prevelik zalogaj za naše većinom juniorke i poneke kadetkinje koje igraju se vrlo dobro nose sa seniorkama. Protivnice su to iskoristile, bile dominantnije od prvog trenutka i rutinski utakmicu privele kraju. 


Kada u protivničkim redovima imate Josipu Bebek koja je u ovom susretu postigla 11 pogodaka, a prošle je godine bila najefikasniji strijelac lige, te vratarku Maru Budić koja je prošle godine proglašena za najbolju sportašicu Dugog Sela i jednu od najboljih hrvatskih vratarki koja se s 20 obrana izazvala veliki respekt sesvetskih igračica, tada nemate više puno puno za reći. 


Takvoj snažnoj ekipi mlade su se Sesvećanke suprotstavile kako su znale i mogle, a mora im se priznati velika borbenost. Najefikasnija u redovima Sesveta bile su Lana Jurina s 5 i Mia Brkić s 4 pogotka.


Sesvete: Lucija Rezo, Lea Beličev (11); Magali Lujić, Mia Tupek 3 (1), Mihaela Bešen 2, Ana Grlić 3, Magdalena Janković Miloš 2, Lucija Cvitanović 1, Lucija Krezo 3, Mia Brkić 4, Nika Gavrilović 1, Dorotea Ćoraš, Sara Jukić, Lana Jurina 5 i Katja Hunjadi

Trener: Davor Rokavec
Vezane vijesti
Ažurirano: 1.10.2023. 11:01:08

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account