PPD Zagreb stiže ove subote u Sesvete, navijačima ne treba bolja pozivnica

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.11.2022. 10:23:48
PPD Zagreb stiže ove subote u Sesvete, navijačima ne treba bolja pozivnica

Foto: Plakat

Ove subote u Sesvete stiže najjači protivnik našim rukometašima, PPD Zagreb, utakmica se igra u subotu od 20 sati.



U 9. kolu Premijer lige najjači i najtrofejnijih hrvatski rukometni klub PPD Zagreb gostuje na parketu sportske dvorane Jelkovec. Nakon 6 pobjeda za redom u domaćem prvenstvu i još dvije u europskom kupu, sesvetski rukometaši imaju najteži ispit koji će pokazati njihovu stvarnu snagu. 


Utakmica se igra od 20 sati, ulaz je besplatan i ne sumnjamo da će tribine ponovo biti popunjene do posljednjeg mjesta.


A koliko se stvarno Sesvete mogu oduprijeti dugogodišnjem sudioniku Lige prvaka najavljuju trener i kapetan momčadi:



Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete


Dolazi nam ove subote PPD Zagreb i to je najbolja pozivnica za sve naše navijače. Nama dobro dođe takva utakmica da vidimo gdje smo s ekipom koja igra Ligu prvaka. Uspješno smo apsolvirali prvi krug protiv grčkog PAOK-a i sada se okrećemo domaćem prvenstvu gdje smo već u gostima pobijedili Osijek. U dobrom ritmu sad očekujemo Zagreb i nadam se od naše momčadi da će svako dati svoj maksimum i da ćemo držati utakmicu neizvjesnom, a pokušat ćemo, ako bude moguće, napraviti i iznenađenje. 



Mislav Šuker, igrač MRK Sesvete

NA tragu ovih dobrih rezultata koji sada traju već određeno vrijeme imamo razloga prikazati svoju igru na temelju kojih smo ostvarili ove rezultate kako u domaćem prvenstvu, tako i u Europi, idemo se boriti i potući i pokazati da doista vrijedimo biti ovdje, a to je u trećem kolu europskog kupa i na trećoj poziciji u domaćem prvenstvu.


Dolazi nam ekipa koja je najbolja u Hrvatskoj, predstavnik u Ligi prvaka i sigurno da je atraktivan protivnik. Pokazat ćemo svoje najbolje izdanje, sa svojom borbenošću, sa svojim pristupom, te se nadam dobroj igri i maksimalni doprinos svakog igrača pri čemu primjeren rezultat ne bi trebao izostati.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account