Rukometaši Sesveta ove subote dočekuju Trogir

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.10.2022. 9:54:05
Rukometaši Sesveta ove subote dočekuju Trogir

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Utakmica 6. kola Paket 24 Premijer lige igra se u subotu, 22. listopada od 19 sati u Jelkovcu.



Nakon 5 kola rukometaši Sesveta potvrdili su se kao jedni od favorita za drugo mjesto (nitko u Hrvatskoj nije bolji od PPD-a) B skupine i ulazak u Ligu za prvaka. Trenutno su na drugom mjestu iza (za sada još uvijek) nedodirljivih Zagrebaša. U goste u subotu stiže vrlo dobra momčad Trogira koja je prošle godine zadala dosta muka Sesvećanima.


Utakmica se igra u sportskoj dvorani SŠ Jelkovec, 22. listopada od 19 sati uz slobodan ulaz gledateljima.


Izjave uoči utakmice:

Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete


Očekuje nas momčad Trogira s kojom smo prošle sezone imali jedno neugodno iskustvo na domaćem terenu kad smo odigrali neriješeno. Vrlo

su dobra ekipa koji su ostali kompletni, čak su i jači u odnosu na prošlu sezonu, a jedini im je problem što nisu odmah na početku uhvatili ritam  digli se visoko. Vratili su se u Osijeku, igraju stvarno dobro, tako da očekujem protiv njih jednu dobru i neizvjesnu utakmicu. Moramo se pripremiti na njihovu igru 7 na 6 koju igraju jako dobro i to ćemo uvježbavati.

No, mi smo kao domaćini uvijek favoriti, naravno osim Zagreba, ne bježimo od toga, i očekujemo dobrog protivnika u visokoj zoni 6:0, ali imamo i mi svoje adute tako da očekujem dobru utakmicu i pozivam sve navijače da dođu u subotu u sportsku dvoranu Jelkovec.




Ivan Dumenčić, igrač MRK Sesvete




Čeka nas težak protivnik, pokazali su to protiv nas i prošle godine, igraju jako dobar rukomet, imaju dosta dobru obranu, a u napadu dobre vanjske igrače, pivota, a tu su nam i lani uzeli bod, tako da imamo prema njima respekt. Međutim imamo i mi svoje kvalitete, na nama je da uzmemo dva boda, a na njih i računamo.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account