Rukometna poslastica ove subote u Jelkovcu: Sesvete : PPD Zagreb

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.4.2022. 10:28:24
Rukometna poslastica ove subote u Jelkovcu: Sesvete : PPD Zagreb

Foto: Sesvete danas, screenshot, plakat

Najatraktivnija utakmica sezone u Sesvetama bit će odigrana ove subote navečer u sportskoj dvorani Jelkovec između Sesveta i PPD Zagreba.




Sesvetskim rukometašima sigurno najteža, a navijačima najatraktivnija utakmica bit će odigrana u subotu u sportskoj dvorani SŠ Jelkovec. U goste dolazi najtrofejniji i dugi niz godina najbolji hrvatski klub PPD Zagreb. 


Ovaj klub europskog renomea ljubiteljima rukometa ne treba posebno predstavljati, on je najvjerojatniji novi/stari hrvatski prvak i vrlo vjerojatno osvajač hrvatskog kupa, ukoliko ga ne uspije iznenaditi Nexe što bi bilo iznenađenje. 


Rukometaši pozivaju navijače na utakmicu, ulaz je besplatan, očekuju se pune tribine, a početak utakmice je u 19,30.


Izjave igrača uoči utakmice:



Davor Gavrić

Najjača nam hrvatska ekipa dolazi u goste, bit će to ujedno i najteža utakmica ovog dijela sezone. Dat ćemo sve od sebe, pa što bude. Bit će nam to ustvari jako dobra priprema za naredni vikend protiv Gorice gdje imamo jako veliku želju pobijediti. Trebamo nekoliko stvari koje nisu valjale protiv Nexea promijeniti, osobito polukontre. 

Očekujemo mnogo naših navijača, mnogo nam znače, nije isto igrati bez navijača ili pred punom dvoranom, vjetar su nam u leđa.



Krešimir Krešić

Zagreb je višestruki prvak Hrvatske i čast nam je igrati protiv njih. U ovoj utakmici ćemo dati sve od sebe i nadam se da nećemo razočarati. Na žalost, nismo baš svi potpuno zdravi, nije ni naš trener, ali mislim da ćemo se skupiti do subote i odigrati utakmicu na našoj najboljoj mogućoj razini.

Očekujem punu dvoranu navijača, oni su naš motiv, vode nas iz utakmice u utakmicu i nadam se da će nam i ovaj put dati vjetar u leđa.




Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account