Sesvete Agroproteinka pobijedila kod kuće Koku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.10.2022. 12:32:10
Sesvete Agroproteinka pobijedila kod kuće Koku

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 5. kolu 1. HRL-a za žene Sesvete Agroproteinka - Koka 32:28 (16:14).Mlada ekipa iz Sesveta nametnula se iskusnijim gošćama od početka susreta i do 20. minute uspjela stvoriti čak šest pogodaka razlike (12:6). Ali se onda bude gošće i najprije nizom od tri pogotka za redom uspijevaju prepoloviti tu prednost. A zatim u preostalih osam minuta do predaha stići na samo minus dva (16:14).


U nastavku ravnopravnija borba, međutim domaće nisu ispuštale vodstvo iz ruku  i jedino što su Varaždinke uspjele napraviti jes doći do izjednačenja pred kraj susreta, ali odmah Sesvete vraćaju prednost na svoju stranu. U samom završnici susreta Sesvećanke postižu tri pogodaka u nizu i susret završava s plus četiri na strani domaćih.


Svoj dana na utakmici imala je vratarka Sesveta Lea Zetović koja je skupila čak 11 obrana, a Kala Kosovac pak briljantan napadački učinak od 10 pogodaka iz 12 pokušaja.


Sesvete: Veronika Mamić, Lucija Rezo, Lea Zetović (11); Tina Wurth, Kala Kosovac 10, Mihaela Bešen 6, Petra Krezo, Magdalena Janković Miloš, Lucija Krezo (5, Nika Gavrilović 1, Lara Zovko, Ana-Marija Bikić 5, Sara Jukić 1, Lana Jurina 4 (4) i Katja Hunjadi


Trener: Miran Ognjenović
Vezane vijesti
Ažurirano: 18.2.2024. 16:02:24

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account