Sesvete - Gorica ovog četvrtka u Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.3.2023. 10:19:14
Sesvete - Gorica ovog četvrtka u Jelkovcu

Foto: Plakat

Utakmica 6. kola Lige za prvaka između Sesveta i Gorice igra se u četvrtak, 30. ožujka od 19,30.



U ludom tempu, nakon nedjeljnog europskog susreta u Norveškoj, rukometaši Sesveta već ovog četvrtka igraju prvenstvenu utakmicu u Sesvetama, a nastavlja se i nadlaje utakmicama u nedjelju, te ponovo u srijedu, a zatim još i kup utakmica  s Nexeom. 


Ovog četvrtka igra se utakmica 6. kola s Goricom koja također traži svoj put prema trećem mjestu kojeg su za sada "rezervirali" upravo Sesvećani. Stoga očekuje se vrlo napeta i dinamična utakmica koja počinje u 19,30 u sportskoj dvorani Jelkovec.


Utakmicu najavljuju trener Silvio Ivandija i kapetan momčadi Mislav Šuker.


Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete

Čeka nas ponovo Gorica s kojom imamo tradicionalno jake i neizvjesne utakmice. Istina sada ju je napustio Ceković koji je otišao u Zagreb što dovoljno govori da se u toj ekipi dobro radi, da se dobro i dobro trenira. Igramo utakmicu za prestiž jer je tu lokalnog karaktera, a svaka utakmica s njima je neizvjesna. 

Očekujem od naše momčadi nakon okončanja ove naše europske priče da ostanemo u dobrom ritmu, da odigramo jednu dobru utakmicu i da potvrdimo našu pobjedu u Gorici. Time ujedno očekujem da na taj način zabetoniramo to treće mjesto na tablici. 




Mislav Šuker, kapetan MRK Sesvete

Nakon što smo završili naš europski put i na neke naše ambicije i očekivanja na samom početku sezone mislim da smo odradili odličan posao na tom europskom putu, ali sada je to iza nas i moramo se sada fokusirati na domaće prvenstvo i još nas također čeka četvrtfinale domaćeg kupa. 

Evo, Gorica je prva na redu, svakako protivnik koji nam je konkurent za treće mjesto, no mi želimo ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Na domaćem smo terenu favoriti, to prihvaćamo i vjerujem da ćemo uspjeti u svom naumu da pobijedimo Goricu i osiguramo to treće mjesto u prvenstvu. Idemo ka tom cilju. 






Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account