Sesvete - Poreč, doigravanje za treće mjesto ove srijede u Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.5.2023. 12:43:29
Sesvete - Poreč, doigravanje za treće mjesto ove srijede u Jelkovcu

Foto: Plakat

U završnici rukometnog prvenstva Hrvatske igra se doigravanje za prvaka i za Europu. U doigravanju za Europu sastaju se Sesvete i Poreč.



Hrvatski rukometni savez malo je zaostao u vremenu i prostoru, pa i nadalje ima sada pomalo već prevladani format doigravanja za Europu, jer i treće i četvrto mjesto u prvenstvu vodi u Europu, pa su tako već odavno i Sesvećani, a sada i Poreč koji je posljednjem kolu Lige za prvaka nadjačao Goricu i osigurao doigravanje.


A doigravanja i za prvaka i za Europu igraju se na 6 osvojenih bodova. Obzirom da su Sesvećani dva puta ove godine u međusobnim susretima pobijedili u startu imaju 4 boda i pobjeda u srijedu u Jelkovcu dovela bi ih sada i formalno na treće mjesto. Poreč bi, pak, trebao pobijediti tri susreta za redom, a to će protiv Sesveta biti jako teško.


Ovo je ujedno poziv svim Sesvećanima i navijačima, proslavimo zajedno ove srijede u sportskoj dvorani Jelkovec osvajanje trećeg mjesta u prvenstvu. Utakmica počinje u 18 sati uz uobičajeno besplatan ulaz.




Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account