Sesvete protiv Trogira ove subote u Jelkovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2021. 13:05:56
Sesvete protiv Trogira ove subote u Jelkovcu

Foto: Plakat, Sesvete danas

U 9. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta dočekuju Trogir, utakmica se igra u sportskoj dvorani Jelkovec.



U Sesvete dolazi momčad koju su na početku sezone naši rukometaši pobijedili  gostima s 25:21. Trogir je pretposljednja momčad prvenstva i za očekivati je pobjedu sesvetske momčadi, međutim razliku u kvaliteti, kao i svaki put, moraju dokazati na terenu.


Utakmica se igra u spotrskoj dvorani SŠ Jelkovec u subotu, 13. studenog od 19 sati. Ulaz je besplatan s važećom kovid potvrdom.


Izjave uoči utakmice:


Silvio Ivandija Trener MRK Sesvete

Evo, dolazi nam momčad koja je prvi puta u Premijer ligi ove sesoze, pokazala je da je zasluženo u ovom rangu i koja je po svojim igrama pokazala da ima realne šanse ostati u najvišem rukometnom rangu.  Na žalost nisu više u konkurenciji u borbi u Ligi za prvaka. Obzirom da imaju tu okosnicu ekipe Radnić, Trivković i Baković na golu koja vuče ovu sezonu vrlo dobro to je taj dio ekipe koji moramo anulirati i odigrati jednu čvrstu, dobru utakmicu, te doći do nova dva boda koji nas približavaju Ligi za prvaka.   Prije svega moramo misliti samo na svoju igru, jer moramo misliti i na buduće utakmice, na, kako planiramo, Ligu za prvaka, dakle i za izazovnije utakmice, a ja od svojih igrača uvijek tražim disciplinu igre i tako ću inzistirati do kraja prvenstva.




Danijel Vusić, igrač MRK Sesvete




Nakon pauze treba se dobro pripremiti, dobro treniramo, ne smijemo nikako podcijeniti protivnika koje doduše jesmo pobijedili kod njih u gostima, ali moramo biti ozbiljni. Mislim da će biti dobra tekma i nadam se da ćemo se uspješno pripremiti i da neće biti nikakvih iznenađenja. Mi svaku utakmicu igramo na pobjedu i nadam se novim bodovima, a navijače pozivam na utakmicu.








Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account