Sesvete - Varaždin ove nedjelje u dvorani Jelkovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.4.2022. 16:09:14
Sesvete - Varaždin ove nedjelje u dvorani Jelkovec

Foto: Plakat

U 7. kolu Lige za prvaka Sesvete ove nedjelje u 19 sati dočekuju Varaždin 1930, pobjeda Sesvećanima osigurava 4. mjesto i europsko natjecanje.



Bit će to treća utakmica u 7 dana, no nadajmo se da su se naši rukometaši odmorili. Pobjeda nad Varaždincima osigurala bi najmanje 4. mjesto u poretku, što donosi europsko natjecanje. Hendikep je izostanak trenera Silvija Ivandije radi odlaska na hitnu operaciju koljena. No, susret će voditi već dovoljno iskusan koordinator mlađih selekcija Josip Cvetković.


Epidemiološke mjere su ukinute, ulaz je besplatan, rukometašima trebaju pune tribine za podršku.


Izjave: 


Josip Cvetković, koordinator mlađih ekipa MRK Sesvete


Sve nas je neugodno iznenadila današnja vijest o zdravstvenom stanju prvog trenera Silvija Ivandije  (hitna operacija op.a.) zbog čega ću ja voditi utakmicu protiv Varaždina u nedjelju. Morat ćemo se u kratkom periodu nakon iscrpljujuće utakmice u srijedu jako dobro pripremiti, pogledati, te izanalizirati momčad Varaždina i što bolje se spremiti za tu utakmicu sada bez prvog trenera.


Nakon srijede u Osijeku, dečki su imali dan odmora, vidim da su danas na treningu spremni, imamo još završni trening u subotu. Nadam se da ćemo biti spremni, motivirani jesmo, jer svi znamo što nam ta utakmica znači i nadamo se osvajanju dva nova boda.


Mislav Šuker, igrač MRK Sesvete


Ispraznili smo se u Osijeku, no, važno je da smo u Final Fouru drugu godinu zaredom, u četvrtak smo se odmorili i sada željno očekujemo Varaždin. Iako smo ih pobijedili u Varaždinu, to je sad jedna druga momčad, napredovali su s novim trenerom i očekuje nas velika borba, no vjerujem u nas i nadam se našoj pobjedi.

Također se nadam da će nas publika još više podržati, pogotovo sad kad su sve mjere ukinute, zato pozivam sve naše navijače, dođite u dvoranu i budite nam potpora, jer ovim nam bodovi jako puno znače.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account