Susjedski derbi ovog utorka navečer, u Jelkovec stiže Dubrava

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.3.2023. 9:26:42
Susjedski derbi ovog utorka navečer, u Jelkovec stiže Dubrava

Foto: Plakat

U 5. kolu Lige za prvaka hrvatske Premijer lige Sesvete u dvorani Jelkovec ovog utorka dočekuju Dubravu.




Rukometaši Sesveta intenzivno se pripremaju za novu utakmicu koja je na rasporedu već ovog utorka, 14. ožujka, jer naredne nedjelje igraju utakmicu europskog kupa u kojem dočekuju norveški Naerbo. 


Utakmica počinje u 19:45 uz uobičajeno besplatni ulaz navijača na tribine koje iz kluba pozivaju da dođu na utakmicu koju najavljuje trener Silvio Ivandija:


"Dolaze nam najbliži susjedi. Oni su najmlađa momčad u Ligi za prvaka, željni su dokazivanja, možda nisu trenutno na našoj razini, no, kako igraju na našem terenu gdje smo mi favoriti dolaze rasterećeni i željet će pokazati se u najboljem svjetlu nadajući se iznenađenju. Na nama je da pravdamo ulogu favorita, da dođemo do pobjede i da se dalje pripremamo za Norvežane naredne nedjelje. 

Kad igramo protiv Dubrave uvijek je puna dvorana, ne treba posebna pozivnica navijačima, ponavljam mladi su, potentni, a među njima je i naš na posudbi Ivan Đula koji jako dobro igra, no, kako je kod nas gužva na toj poziciji, otišao je u Dubravu na posudbu. 

Bit će to sigurno jako zanimljiva utakmica, za Dubravu sigurno jako motivirajuća, mi moramo ovo što je moguće lakše odraditi kako bismo se mogli pripremiti za narednu nedjelju i Norveški Naerbo u četvrtini finala Europskog kupa".






Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account