U utakmici za infarkt Sesvećanke su u zadnjim sekundama pobijedile Splićanke

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.3.2023. 13:52:59
U utakmici za infarkt Sesvećanke su u zadnjim sekundama pobijedile Splićanke

Foto: Borko Samec, Sesvete danas

U 19. kolu 1. HRL-a za žene RK Sesvete Agroproteinka - ŽARK Split 28:27 (13:13).Najdramatičniji susret 19. kola odigrale su u subotu navečer u gimnazijskoj sportskoj dvorani rukometašice Sesveta i ŽARK-a Split. Domaće su u prvom poluvremenu vodile dvaput na samom početku susreta 1:0, i 2:1. Sve ostalo vrijeme prednost je bila na strani gošći. Do same završnice prvoga dijela, uglavnom je to bio pogodak razlike. U jednom trenutku Splićanke su otišle na plus tri (10:13), ali nisu to uspjele zadržati do poluvremena jer su Sesvećanke serijom 3:0 izjednačile na 13:13. 


Na isti način počele su domaće i drugo poluvrijeme. Povele su 15:13. Ali, nisu mogle dalje. ŽARK je brzo izjednačio i opet preuzeo vodstvo. Ponovno je to bilo samo s jednim pogotkom razlike, ali dovoljno da poraste strah i nervoza na domaćoj klupi. U dramatičnoj završnici imali smo tri izjednačenja 25:25, 26:26, 27:27,  da bi pogodak odluke postigla Lucija Krezo sedam sekundi prije kraja. Tako su Sesvete došle do izuzetno vrijednih bodova. 


Ova je pobjeda bila nužno potrebna, jer, moglo bi se raditi o bodovima spasa.   S osam pogodaka Lucija Krezo bila je najbolji strijelac domaćeg sastava.


Sesvete; Veronika Mamić, Lucija Rezo, Lea Zetović (5); Tina Wurth, Magali Lujić, Mihaela Bešen 3, Petra Krezo, Magdalena Janković Miloš 4, Lucija Krezo 8, Nika Gavrilović 5, Anamaria Puđa, Lara Zovko 1, Ana-Marija Bikić 2, Sara Jukić, Lana Jurina 5 (3) i Katja Hunjadi 

Trener: Nikola Škorić
Vezane vijesti
Ažurirano: 18.2.2024. 16:02:24

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account