Unatoč poraza u Varaždinu Sesvećani osigurali Ligu za prvaka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.12.2021. 10:24:46
Unatoč poraza u Varaždinu Sesvećani osigurali Ligu za prvaka

Foto: Sesvete danas, Borko Samec/arhivska slika

U 12. kolu Paket 24 Premijer lige Sesvete su poražene u Varaždinu, ali su već ranije osigurale Ligu za prvaka.U 12. kolu Paket 24 Premijer lige rukometaši Sesveta poraženi su u subotu u Varaždinu protiv domaćih Dabrova s 26:24 (14:10). Obzirom da je već ranije odigrana utakmica 13. kola kad je pobijeđen Dubrovnik sesvetski su rukometaši završili jesenji dio natjecanja u kojem su osigurali nastup u Ligi za prvaka.


U ovoj su utakmici poveli na samom početku i to je bilo svo vodstvo gostiju.  Varaždin je preuzeo kontrolu nad rezultatom kod 3:2, i više ju nije ispustio do kraja. Na poluvremenu su varaždinski rukometaši imali plus četiri 14:10. U drugom dijelu gosti su nešto aktivniji i efikasniji. Ali, prednost domaćina nisu mogli dostići. Najviše što su im se približili bilo je  minus dva (19:17). Varaždinci su brzo odgovorili s četiri pogotka zaredom i bez većeg stresa priveli susret kraju. Prvo ime Sesveta bio je Leon Strbad s osam pogodaka iz osam pokušaja, a pridružio mu se mladi Patrik Hršak sa 6 pogodaka.


Sesvete: Filip Perić (1) 9/24, Stipe Purić 1/12; Aleksandar Čaprić, Darko Krndelj 3 (1), Josip Topić, Zlatko Raužan, Eugen Josip Žaja, Leon Strbad 8 (4), Ivan Dumenčić 3, Daniel Vusić 2, Mislav Šuker 1, Krešimir Krešić 1, Davor Gavrić, Fran Zovak, David Štrković i Patrik Hršak 6

Trener Silvio Ivandija

Vezane vijesti
Ažurirano: 28.11.2021. 17:21:54

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account