Večeras u Jelkovcu Sesvete - KTC

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.9.2022. 14:21:50
Večeras u Jelkovcu Sesvete - KTC

Foto: Plakat

Utakmica 3. kola Premijer lige Sesvete - KTC večeras u 9 sati u Jelkovcu.



Novi izazov za rukometaše Sesveta je večeras u sportskoj dvorani Jelkovec gdje domaćini dočekuju momčad iz Križevaca, KTC.  


Utakmicu najavljuju trener Silvio Ivandija i motor sesvetske momčadi Ivan Dumenčić:


Silvio Ivandija, trener MRK Sesvete


Pred nama je nova utakmica s novajlijom u ligi KTC-om. Isto kao što je i Osijek to su ekipe koje se žele dokazati i zasluženo su ušle u Premijer ligu. Godinama stvaraju svoj kadar i radi se o jednoj iskusnoj momčadi koja ima nekoliko igrača koji su ranije nastupali i za Sesvete, te je sigurno da će imati dodatni motiv za pokazati se u Sesvetama. Očekujem da će igrati malo duži napad, nisu ekipa koja drži visok tempo igre, ali su jako nezgodni imaju iskusne igrače,  mnogo lopti ide prema pivotu, opasni su sa šutem s poda tako da su jedna momčad koja može biti vrlo opasna ako se uđe u utakmicu malo opuštenije.


Ne bih ja njih nazvao sabijom ekipom zato što su i prošle godine novajlije u ligi činile velika iznenađenja.  I KTC ima kvalitetu, prije svega Perajica i Ostarčević koji su igrali i po vani i po jačim klubovima tako da su dovoljno iskusni i imaju dovoljno kvalitete. Imaju i igrače bivše juniorske reprezentativce, tako da ih nikako ne treba podcijeniti, nego odraditi jednu kvalitetnu čvrstu utakmicu otprilike kao i s Osijekom. Moramo poraditi na otklanjanju još nekih grešaka i bit će sigurno zanimljiva utakmica i nadam se, nama zalet za dalje.


Ivan Dumančić, igrač MRK  Sesvete


Naš protivnik (KTC) je momčad sastavljena od igrača koji imaju pet do deset godina iskustva igranja Premijer lige, dakle jako iskusna ekipa koja možda svojim treninzima malo kaska za nama, jer mi smo na potpuno profesionalnom nivou i mislim da je u tome naša najveća šansa, jer smo u tome kvalitetni, treniramo jako dobro, fizički smo jako dobro spremni i mislim da u tome trebamo graditi put prema pobjedi u tom susretu.


Motivacije ne nedostaje, nama je motivacija naš cilj, a cilj nam je ulazak u Ligu za prvaka, a ova utakmica je samo jedna u nizu u kojoj nam treba dva boda na putu prema našem cilju. Daleko smo još od toga, tek je sezona krenula tako da veće motivacije od toga ne treba bez obzira što nas netko stavlja u toj utakmici u ulogu favorita.


Očekujem da će naši navijači doći u što većem broju, mislim da ovi mladi igrači to zaslužuju. Evo već se dvije godine ovdje rade odlični rezultati, dvorana je odlično pripremljena igra se u odličnom terminu u nedjelju navečer i nitko ne bi smio imati izliku da ne dođe u dvoranu Jelkovec.



Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account