Ante Pezo na predavanju u Sesvetama: SDP jedini ima pravu agrarnu politiku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.4.2019. 10:20:59
Ante Pezo na predavanju u Sesvetama: SDP jedini ima pravu agrarnu politiku

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Potpredsjednik Savjeta SDP-a za agrarnu politiku gostujući na sinoćnjem predavanju u prostorijama sesvetskog SDP-a rekao je da SDP jedini u Hrvatskoj ima pravu agrarnu politiku usmjerenu na povlačenje EU novaca. Sesvetska organizacija SDP-a sinoć je u svom prostoru u ulici Jakova Gotovca 4 u Sesvetama organizirala predstavljanje poljoprivredne politike SDP-a, koju je izradio Savjet za poljoprivredu SDP-a Hrvatske. Program je predstavio potpredsjednik Savjeta za poljoprivredu SDP-a Ante Pezo, dipl.ing.agr. Pezo je svojedobno bio ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, te ostao na izvoru informacija iz te domene.


Na predavanju prezentiran je rad stručnjaka iz SDP-ovog Savjeta za poljoprivredu koji obuhvaća sva područja poljoprivredne proizvodnje s posebnim osvrtom na povlačenje sredstava iz EU fondova i (ne)ostvarene mogućnosti koje u tome ima Hrvatska.


Pezo je nazočnima na tribini naveo niz primjera grešaka aktualne politike uvjeravajući kako SDP ima rješenje za sadašnje, kako je rekao, neizdrživo stanje u državnoj agrarnoj politici. Odgovarao je i na niz pitanja nazočnih, te predložio poklanjanje povjerenja SDP-u koji, kako tvrdi, jedini ima pravo rješenje za razvoj hrvatske poljoprivrede.Vezane vijesti
Ažurirano: 30.10.2022. 11:40:54

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account