''DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA 2018''

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.11.2018. 14:59:05
''DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA  2018''

Foto: Ilustracija

Tijekom ovog tjedna vlasnici automobila mogu u stanicama za tehnički pregled besplatno pregledati svoja vozila i utvrditi njihovu ispravnost.Hrvatski autoklub  i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u razdoblju od 19. do 24. studenog 2018. godine od ponedjeljka do subote, u svim stanicama za tehnički pregled u RH organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ''Dani tehničke ispravnosti vozila 2018''.


Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.


Tijekom akcije vozači dobrovoljno mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će na vozilu bilo koje marke i tipa besplatno biti pregledani osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.5.2021. 11:14:30

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account