Filipović jučer posjetio Novi Jelkovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.5.2021. 10:14:21
Filipović jučer posjetio Novi Jelkovec

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović (HDZ) posjetio je u subotu popodne Novi Jelkovec gdje je porazgovarao s građanima.



"Novi Jelkovec je, koliko vidim i čujem, pravi grad u malom, ima gotovo sve što takva sredina treba imati, međutim nema nikakvih kulturnih sadržaja ima izgrađen kulturni centar. To je nedopustivo i to ćemo promijeniti, te učiniti ovo naselje još ugodnijim za život", izjavio je uz ostalo Filipović. 


Posebno je apostrofirao dvojicu svojih protivnika, Miroslava Škoru i Tomislava Tomaševića. Za Škoru je rekao da je njegov Domovinski pokret običan trgovački lobi, te da nema nikakve veze s Domovinom. "Dok je trajao rat Škoro je pjevao po Kanadi, toliko o njegovom domoljublju, a Tomašević je fantomski konzultant koji mi nije znao odgovoriti u kojim je to zemljama i kada radio", rekao je Filipović.


Uz Filipovića predstavila se i njegova zamjenica prof. dr. Mirjana Kujundžić Tiljak, profesorica na Medicinskom fakultetu u Zagrebu i ravnateljice Škole narodnog zdravlja, a njihovu su kandidaturu podržali zamjenici predsjednika GO HDZ-a Zagreba Mario Župan i Ante Plazonić koji je ujedno i predsjednik sesvetske organizacije, te Josip Komšo predsjednik HDZ-a Novog Jelkovca.  


U video zapisu pogledajte obraćanja Davora Filipovića i ostalih navedenih.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 4.6.2021. 11:24:44

Create Account