Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.4.2021. 12:04:38
Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima u Sesvetama

Foto: Screenshot Youtube

Udruženje obrtnika Sesvete u suradnji s tvrtkom DMD naturalis iz Zagreba organizira ove subote osnovni i dopunski modul izborazbe za poljoprivrednike.



Svi koji se bave nekim oblikom poljoprivrede, bilo profesionalno, bilo iz hobija, za vlastite potrebe, dobro znaju da već niz godina nije moguće kupiti zaštitna sredstva za bilje bez iskaznice o položenoj edukaciji o sigurnom rukovanju i primijeni pesticida. Nakon prolaska osnovnog modula kada se nakon polaganja ispita dobije iskaznica, nadalje se svakih pet godina mora proći i dodatni modul, kako bi se svi korisnici pesticida upoznali s najnovijim dostignućima iz tog segmenta poljoprivredne proizvodnje.


Za sve njih, a na sesvetskom području ima doista mnogo što profesionalaca u formi OPG-ova ili sl. odnosno hobista koji uzgajaju manje količine bilja za vlastite potrebe, ali istovremeno također koriste pesticide, Udruženje obrtnika Sesvete u suradnji sa specijaliziranom tvrtkom za edukacije iz segmenta poljoprivrede, organizira tečaj o rukovanju pesticidima.


Izobrazba će biti održana ove subote, 24. travnja u Domu obrtnika, Ninska 11 c.


Detaljnije informacije zainteresirani mogu pronaći na plakatu ispod teksta.




Vezane vijesti
Ažurirano: 31.1.2023. 18:08:29

Create Account