Konačno: Sesvetski sajam od ovog četvrtka ponovo radi!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.6.2021. 14:12:24
Konačno: Sesvetski sajam od ovog četvrtka ponovo radi!

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Na većim dijelom uređenom prostoru sesvetskog sajmišta ovog četvrtka, 10. lipnja konačno sajam nastavlja radom.



Nakon pola godine jedan od najpoznatiji sajmova u Hrvatskoj, ovaj naš u Sesvetama nastavlja radom. Ponovo će biti onog uobičajenog sajamskog šušura, nudit će se, prodavati, kupovati, cjenkati, razgledavati ponudu, a većina posjetitelja, uobičajeno će zadovoljna kupljenim li prodanim nakon nekog vremena otići doma. Cijeli taj novouređeni prostor obavijat će, kao što je to i do sad bilo, zamamni mirisi s ražnjeva, kotlova i roštilja sajamskih ugostitelja koji unatoč u velikoj mjeri uređenom prostoru sajmišta, neće još useliti u nove kućice i terase, jer još nisu nabavljene, pa niti tako postavljene. 


Dakle ugostitelji za sada još uvijek ostaju u svojim objektima, dok nova vlast ne donese novu odluku o potpunom uređenju sajmišta, koji je, prema obećanju pokojnog gradonačelnika, trebalo već biti uređeno. 


"Nadam se da će nova vlast i u našoj gradskoj četvrti i u gradu Zagrebu imati razumijevanja da se završi ono što je već u velikoj mjeri napravljeno, kako bismo imali zaokruženu cjelinu", rekao nam je dan uoči nastavka sajmovanja, dugogodišnji voditelj sajmišta Zdenko Tolić, dodajući kako su prodajna mjesta za OPG-ove i ostale prodavače uređena, prostor buvljaka je malo smanjen, ali racionalnijim korištenjem tog prostora stat će barem isto ako ne i više prodavača, dok se još očekuje dobava i postavljanje te priključenje na infrastrukturu ugostiteljskih objekata, priključenje postavljenog sanitarnog čvora, te uređenje parkirališta i većeg dijela ograde.


"Pozivan sve građane koji su do sad posjećivali sesvetski sajam, da nam ponovo dođu, te one koji nikada nisu bili da također dođu i osjete atmosferu i čari sajma", poručuje voditelj sajmišta Zdenko Tolić.


U video zapisu pogledajte izjavu Zdenka Tolića o nastavku rada sajma u Sesvetama.



Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 15:37:01

Create Account