Oldtimeri u nedjelju okupirali Prigorje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.10.2022. 14:46:13
Oldtimeri u nedjelju okupirali Prigorje

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Oldtimer klub Sesvete priredio je u nedjelju Dan otvorenih vrata defileom oldtimera od Sesveta do Prepuštovca.



Lijepa sunčana nedjelja kao stvorena za vožnju vremešnim limenim ljubimcima na četiri kotača, ali i njihovo razgledavanje na odredištu, prostoru oko društvenog doma u Prepuštovcu.


Pedesetak vozila što starijih, što već prilično starih, ponosno su u društvu svojih vlasnika bila parkirana i čekala na razgledavanje. 


"Nismo samo mi, članovi sesvetskog kluba oldtimera ovdje sa svojim vozilima, ima ovdje oldtimera i njihovih vlasnika iz šire okolice, čak i iz Opatije", rekao nam je predsjednik kluba Marko Dumenčić, dodavši da je želja kluba da ljubitelji izglancanih i dotjeranih vremešnih vozila mogu ih iz blizine razgledati, pitati njihove vlasnike što ih zanima i uživati u nesvakidašnjem pogledu na ova osobna vozila, a krajnji cilj bio bi pristup novih članova kluba.


Uz samo razgledavanje, bila je organizirana i moto alka, na također starom Tomosu uz podužu dršku partviša, moto alkari su se natjecali za pogodak u sridu. Bilo je nekoliko u jedan i dva, pa alkarima ostaje još vježbanje za idući put.


U svakom slučaju hvale vrijedna manifestacija naših vlasnika automobila starijih od 30 godina, koliko smije imati najmlađi odltimer, a bilo je i onih starijih čiju dob mnogi od nas neće doživjeti. I ono što je najvažnije, svi su oni u, obzirom na godine, odličnom stanju, uredno registrirani i spremni za sudjelovanjem u prometu, sigurnije negoli mnogi današnji puno mlađi modeli čije održavanje njihovi vlasnici često zanemare.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.10.2022. 13:14:48

Create Account