Ostvarenje održalo humanitarnu radionicu u Dugom Selu za Crvene nosove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.5.2021. 8:24:06
Ostvarenje održalo humanitarnu radionicu u Dugom Selu za Crvene nosove

Foto: Ostvarenje

Škola crtanja i slikanja Ostvarenje protekle je subote u Dugom Selu održala prodajnu radionicu izrade crteža i oslikavanja kamenčića za Crvene nosove. 



Sesvetska škola iz crtanja i slikanja Ostvarenje koju vodi naša sugrađanka, akademska slikarica Sanela Đurinec Raič,  održala je u subotu radionicu u središtu Dugog Sela u parku  za udrugu Crvene nosove pod nazivom “Djeca pomažu djeci”.


"Ove godine smo oslikavali kamenčiće koji simboliziraju spomenike kulture koji su nastradali u potresu, a motivi na njima su pozitivni i ukazuju na vjeru u bolje sutra. Zato kroz ovu edukativnu i interakcijsku radionicu, djeca će ne samo naučiti o našim spomenicima kulture nego i dobiti mogućnost da kroz umjetnost pomognu, u ovom slučaju bolesnoj djeci. Ovo je naša treća prodajna manifestacija za udrugu Crvene nosove - klaunove doktore koji svojom aktivnošću uljepšavaju hospitaliziranoj djeci duge bolničke dane i sretna sam što smo se opet udružili i što smo i ove i godine pomogli. Radionica je bila uspješna i zahvaljujemo svima na odazivu", rekla je voditeljica Đurinec Raič po završetku još jedne humanitarne akcije. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 9:54:49

Create Account