OTKAZANO: Za danas zakazano otvorenje vrtića u Kašini otkazano, razlog ne znamo

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.5.2023. 10:36:20
OTKAZANO: Za danas zakazano otvorenje vrtića u Kašini otkazano, razlog ne znamo

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je trebao otvoriti vrtić u Kašini, no svečano otvorenje u zadnji je tren otkazano.




Nakon godine dana radova izgradnje dječjeg vrtića u Kašini, a koji su po ugovoru trebali biti završeni u najviše 6 mjeseci, danas, u petak dopodne gradonačelnik Tomašević trebao je svečano otvoriti vrtić kako bi stotinjak mališana konačno krenulo u svoj vrtić u mjestu stanovanja. 


Otvorenje je naprečac navodno jučer popodne otkazano ne navodeći pri tom razloge otkazivanja, kao niti drugi mogući termin otvorenja. Obavijest o otkazivanju nisu dobili svi, samo neki, pa su tako poneki, kao i ovaj medij nešto iza 9 sati posjetili vrtić gdje su poneki radoznalci došli čekajući otvorenje.


Nadajmo se da ćemo doznati prave razloge ovog otkazivanja. Prisutni građani koje smo zatekli oko vrtića, a koji su isto tako čekali otvorenje izrazili su sumnju da je otvorenje otkazano zato jer grad uporno odbija svećenika na otvorenju i blagoslov objekta, što mještani Kašine žele, te je gradsku vlast i tome pismenim putem obavijestila i predsjednica Mjesnog odbora Kašina Elizabeta Kralj Kovačić.


Bez obzira što bio razlog ovog otkazivanja, nadajmo se da će se uskoro pronaći rezervni termin za otvorenje i da će mališani krenuti u svoj vrtić.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.5.2023. 13:15:30

Create Account