Otvoreni Dani Brestja, sedmodnevna manifestacija s obiljem raznovrsnog programa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.5.2024. 11:41:08
Otvoreni Dani Brestja, sedmodnevna manifestacija s obiljem raznovrsnog programa

Foto: Ines Sosa Meštrović i Borko Samec

Sedmodnevna manifestacija podijeljena je u sedam samostalnih tematskih cjelina.Dani Brestja koje zajednički organiziraju VMO Starog i Novog Brestja (jer radi se ustvari o jednom naselju administrativno podijeljenom u dva), započelo je jučer izložbom fotografija Kako se gradilo Brestje i izložbom učeničkih radova na temu Što nam nedostaje u Brestu i Kako vidimo budućnost Brestja?


Manifestaciju su zajednički otvorile predsjednice organizacijskog odbora odbora Ines Sosa Meštrović  Anđa Čujić uz nastup učenica OŠ Brestje na temu aktualnih potreba kao i to čega sve nedostaje Brestju.  Izložba zajedno s otvorenjem manifestacije održani su u društvenom domu Novo Brestje. 


U narednim danima na području obaju dijela naselja pripremljeno je doista mnogo raznovrsnog programa podijeljenih u tematske cjeline. Tako je dan otvorenja bio u znaku Dana djece, jedino je izostala najavljena predstava za djecu, otkazana u zadnji tren radi bolesti glumaca. Danas je Dan zdravlja, a slijede: Dan ekologije u srijedu, četvrtak je rezerviran za Dan mladih, u petak je Dan sporta, subota je za Dan obitelji, a posljednji Dan dobili su branitelji.


Detaljnije o programu informirajte se s objavljenog plakata. Vezane vijesti
Ažurirano: 17.6.2024. 9:38:13

Create Account