Pokušaj ubojstva oštrim predmetom u Sesvetama na Trgu Lovre Matačića

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.5.2022. 12:37:13
Pokušaj ubojstva oštrim predmetom u Sesvetama na Trgu Lovre Matačića

Foto: Pixabay/ilustracija

U srijedu navečer na Trgu Lovre Matačića u Sesvetama izbio je sukob troje članova jedne obitelji s jednim građaninom koji je teško ozlijeđen oštrim predmetom, izvijestila je policija.



U srijedu navečer, 11.svibnja oko 21 sati u Sesvetama, Trgu Lovre Matačića, prema izvještaju policije, izbio je verbalni sukob 60 -godišnjaka i 51-godišnjakinje s 58-godišnjakom koji je potom prerastao u fizički kad su, prema očevicima, 60-godišnjak i 51-godišnjakinja fizički napali 58-godišnjaka. 


U tučnjavu se potom uključio i 40-godišnjak, navodno obiteljski povezan s napadačima, koji je oštrim predmetom ozlijedio 58-godišnjaka. 


Oštećenom  58-godišnjaku liječnička pomoć pružena je Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena je i ostalim sudionicima događaja.  Kriminalističko istraživanje je u tijeku.


Prema riječima očevidaca i građana - stanarima iz zgrada na Trgu Lovre Matačića, 58-godišnjak je stanar iz stana na Trgu Lovre Matačića, a troje napadača su navodno pripadnici jedne nacionalne manjine koju nećemo navesti, jer o tome nemamo službenu potvrdu, a koji su također prema neprovjerenim navodima stanara nelegalno duže vrijeme koristili stan u zgradi na Trgu Lovre Matačića iz kojeg su deložirani. 


Je li deložacija bila povod nemilog događaja ili nešto drugo, utvrdit će istraga.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.2.2024. 10:17:14

Create Account