Požar krova u Gornjem Vugrovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.9.2020. 10:33:02
Požar krova u Gornjem Vugrovcu

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U ponedjeljak je izbio požar na krovu pomoćnog objekta obiteljske kuće u Gornjem Vugrovcu kojeg su na vrijeme ugasili vatrogasci.




U ponedjeljak nešto prije podne izbio je požar krova pomoćne zgrade u dvorištu obiteljske kuće u Gornjem Vugrovcu. Obzirom da je dojava bila da se radi o požaru krova na teren su odmah izašle jake vatrogasne snage, po tri vozila Javne vatrogasne postrojbe i  DVD-a Kučilovina. 


Zbog požara krova javna postrojba uputila je i kran za gašenje požara s visine, no on nije trebao, jer se radilo o niskom objektu, a do odredišta ne bi niti mogao doći. Naime, obiteljska kuća uz koju se zapalio pomoćni objekt nalazi se podno same Bedenike, najvišeg vugrovečkog brijega, a do tamo se može doći vrlo strmom, uskom i zavojitom cestom koja mjestimice ima nagib i više od 20%, a sva je sreća u nesreći da je taj dio ceste nedavno asfaltiran, tako da su vatrogasni kamioni ipak mogli stići na odredište i spriječiti daljnje širenje požara na obiteljsku kuću.


Razlog izbijanja požara za sada nije utvrđen, pretpostavlja se da se radilo o kvaru na električnim instalacijama, stručnjaci će pronaći uzrok. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.3.2024. 11:21:25

Create Account