Sesvetske mažoretkinje na državnom prvenstvu traže put za Europu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.4.2019. 15:39:57
Sesvetske mažoretkinje na državnom prvenstvu traže put za Europu

Foto: Klub mažoretkinja Sesvećanke

Naše mažorektinje pozivaju sve Sesvećane do ih dođu bodriti na natjecanje s kojeg će najbolji na prvenstvo Europe.




Klub mažoretkinja "Sesvećanke", ovog vikenda putuju za Jastrebarsko na još jedno državno prvenstvo mažoretkinja. Ove subote, 27. travnja odradit će službene treninge, dok dan kasnije, u nedjelju počinje natjecateljski dio.


U nedjelju od 11:30 započinju neformacije, a za Sesvećanke se bore u kategoriji solo kadetkinje: Iva Fumić te Lucija Klanac, u kategoriji solo juniorka Ema Fumić, u kategoriji duo juniorke Petra Ivančić i Lana Plazanić te solo seniorka Matea Kršak.


U 15:30 kreću formacijski oblici, a Sesvećanke se natječu u čak 4 kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke štap, te seniorke palica.


"Naše djevojke su odradile veliki broj sati treninga i priprema te jedva čekaju ovaj vikend. No, da bi bile još jače treba im pomoć navijača, pa molimo sve Sesvećane koji su u mogućnosti da dođu i podrže naše mažoretkinje u crvenim majicama te s navijačkim rekvizitima u Sportsku dvoranu srednje škole u Jastrebarskom", poziva predsjednica kluba i trenerica Silvija Jurinjak.


Proglašenje rezultata je od 19 sati, a svi koji se plasiraju, odlaze na Europsko prvenstvo krajem kolovoza u Francusku u Agen.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.9.2023. 16:58:18

Create Account