Sudar ZET-ovog autobusa i kombija u Kučilovini, ozlijeđena jedna osoba - nadopuna informacije

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.8.2021. 11:42:37
Sudar ZET-ovog autobusa i kombija u Kučilovini, ozlijeđena jedna osoba - nadopuna informacije

Foto: Luka Štanzl-PIXSELL/ilustracija, fotografija nije povezana sa stvarnim događajem

Policija je nakon provedenog očevida danas izvijestila o okolnostima jučerašnje prometne nesreće u Kučilovini u kojoj su, kako smo objavili, sudjelovali autobus ZET-a i kombi vozilo.




U subotu, 31. srpnja oko 8.50 sati, 43-godišnjak upravljao je autobusom marke Iveco zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Kučilovečke ceste u smjeru sjevera. Dolaskom do stupa javne rasvjete, te ulaskom u zavoj pri mimoilaženju, iako je bio dužan, nije sa svoje lijeve strane ostavio dovoljan razmak između svojeg vozila i vozila s kojim se mimoilazi, a prema potrebi i svoje vozilo pomaknuo desnom rubu kolnika. Tom prilikom zbog takovog načina vožnje, prednjim lijevim dijelom autobusa naletio je na prednji lijevi dio teretnog vozila marke Iveco čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak, a koji je se kretao iz suprotnog smjera kolnikom Kučilovečke ceste u smjeru juga.


 Nakon naleta teretni automobil odbačen je dijelom na nasip koji se nalazi uz zapadni rub kolnika te je od siline naleta zarotiran te zaustavio se na sredini kolnika dok je autobus nakon naleta sletio s kolnika na meki teren koji se nalazi s istočne strane kolnika.

 

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 41-godišnjak, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

      

U vremenu od 8.50 do 14.05 sati promet je bio obustavljen, te se odvijao obilazno kroz Kašinu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 16:52:54

Create Account