Svi su ove nedjelje uživali na 55. Dječjem sesvetskom fašniku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.2.2023. 15:01:32
Svi su ove nedjelje uživali na 55. Dječjem sesvetskom fašniku

Foto: Doroteja Bačić Čmelar Borko Samec

Centar za kulturu NS Sesvete priredio je ove nedjelje, 19. veljače tradicionalni, 55. Dječji sesvetski fašnik.Na tradicionalnom Dječjem sesvetskom fašniku održanom protekle nedjelje u organizaciji Centra za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“  na Trgu Dragutina Domjanića vladale su najmlađe maske uz niz popratnih programa i iznenađenja. 


U zabavnom programu sudjelovali su: KLUB MAŽORETKINJA SESVEĆANKE, DJEČJI VRTIĆ LEPTIR, DJEČJI VRTIĆ SESVETE, PLESNI ANSAMBL STEP BY STEP, FOLKLORNI ANSAMBL SESVETSKA SELA, OŠ BRESTJE PJEVAČKI ZBOR, KULTURNO UMJENIČKA UDRUGA STARO

BRESTJE I KUD D. DOMJANIĆA ADAMOVEC. Posebna gošća Dječjeg sesvetskog fašnika bila je djeci popularna ZSA ZSA. 


Na velikoj pozornici izmjenjivali su se raznorazni programi koje su upriličile male maškare, a mnogi njih se natjecalo u izboru za najbolje maske. 


Uz lijepu, toplu, sunčanu nedjelju, cjelokupnom ambijentu pridonio je mali luna park s vrtuljcima i velikim napuhancem, na prostoru ispred sveučilišta i muzeja bilo je još niz štandova za dječje veselje, od balona do bombona.


Zahvaljujući sponzorima najboljim maskama dodijeljene su vrijedne nagrade:

 Nagrade poduzeća SE – MARK:

1. nagrada maska MEDO

A1 komplet Huawei P smart

2. nagrada ASTRONAUT

Mobitel Cubot J8   

3. nagrada SEMAFOR

Bluetoth slušalice Jabees 


Slastičarna Martina nagradila je tortom pjevački zbor OŠ Brestje, a Tržnica Sesvete dodijelila je veliku košaru punu voća Dječjem vrtiću Sesvete. 


Bilo je tu još niz drugih lijepih nagrada sponzora. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.2.2024. 9:55:49

Create Account