Teška prometna nesreća sinoć u Kobiljaku, tri osobe ozlijeđene, šest automobila oštećeno

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.5.2024. 11:07:58
Teška prometna nesreća sinoć u Kobiljaku, tri osobe ozlijeđene, šest automobila oštećeno

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Policija objavila informaciju o sinoćnjoj prometnoj nesreći u kojoj s tri osobe ozlijeđene, dva vozila uništena, a još četiri oštećena.Malo iza 22 sata stigla je dojava o nesreći u kojoj su sudjelovala dva vozila, a  četiri parkirana pokraj prometnice su oštećena.


Do nesreće je došlo, kažu u policiji,  kad je 26-godišnjak je upravljao vozilom marke Audi. Kretao se Selskom cestom u Kobiljaku i dolaskom do raskrižja s Ulicom Mate Broza prešao na suprotnu traku gdje se sudario s vozilom Volkswagen kojim je upravljao 27-godišnjak. Audi se nastavio nekontrolirano kretati u smjeru zapada, pri čemu je došlo i do prevrtanja vozila na krov, ali se vozilo potom okrenulo na kotače. prilikom raspršivanja krhotina  oštećena su četiri parkirana vozila uz prometnicu, tri Volkswagena i jedan Audi. 


Ozlijeđene su nakon prometne nesreće morali izvlačiti vatrogasci s interventnim vozilom i šest pripadnika JVP-a iz baze Dubrava.


U nesreći su ozlijeđene tri osobe. Vozač Audija koji je prevezen u KB Dubrava kao i ozlijeđeni vozač Volkswagena, dok je ozlijeđen i putnik iz VW-a koji je prevezen u KB Zagreb. Za sada nije poznata težina ozljeda.


Iako još nije objavljeno, no čini se da je nesreći kumovala prevelika brzina koja nije rijetkost na potezu od Sesveta do Dugog Sela, gdje se, prema kazivanju mjesnog stanovništva, često, a posebice noću mnoga vozila kreću velikim brzinama. Obzirom da je riječ o državnom pravcu na toj se prometnici ne mogu postavljati usporivači, tzv. "ležeći policajci", ali bi stojeći policajci uz prometnicu malo češće dobro došli. Ili pak kamere. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.6.2024. 11:55:05

Create Account