Tomašević o gradskim stadionima: Kranjčevićeva pa Maksimir, a Sesvete su tek treće na redu.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.6.2024. 11:07:37
Tomašević o gradskim stadionima: Kranjčevićeva pa Maksimir, a Sesvete su tek treće na redu.

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Gradska vlast odlučila: Prvo će biti izgrađen stadion u Kranjčevićevoj, zatim na red dolazi stadion u Maksimiru, a tek potom (valjda) stadion u Sesvetama. Prilikom otvorenja prve dionice Branimirove kroz Sesvete gradonačelnik Tomašević odgovorio nam je o trenutnoj situaciji na gradskim stadionima i kakva je budućnost stadiona u Sesvetama.


"Razočarat ću vas, nema nikakvih imovinsko-pravnih problema što se tiče stadiona u Kranjevićevoj gdje se radi glavni izvedbeni projekt koji će uskoro biti predstavljen javnosti i tamo bi trebali početi radovi u prosincu ove, ili siječnju iduće godine. To je sigurno brže negoli igdje drugdje u gradu. Dakle, Kranjčevićeva će biti zamjenski stadion  s proširenim kapacitetom negdje oko 11 tisuća mjesta i na njemu će se moći igrati i sve međunarodne utakmice, ne samo Dinama, nego i hrvatske reprezentacije", rekao je Tomašević nadopunjujući da će na novom stadionu u Kranjčevićevoj igrati Dinamo dok se ne sruši maksimirski stadion i izgradi novi što se očekuje do kraja 2028. godine.


"A što se tiče Sesvetskog stadiona, prvo Kranjčevićeva, zatim Maksimir, pa tek onda Sesvete. To ne ja nažalost lista prioriteta, to smo obećali u izbornom programu i toga se držimo", zaključio je Tomašević priču o obnovi i izgradnji gradskih stadiona.


Video: Sesvete danas

Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2024. 17:22:56

Create Account