U prometnoj nesreći u Kašini teže ozlijeđen motorist

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.6.2022. 10:42:28
U prometnoj nesreći u Kašini teže ozlijeđen motorist

Foto: Tomislav Barbarić

Jutros se u Kašini na glavnoj cesti dogodila prometna nesreća u kojoj je motorist  teže ozlijeđen.U Ulici Ivana Mažuranića kod broja 152 u Kašini, a koja je dio državne ceste D29 Soblinec - Novi Golubovec, dogodila se jutros prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila, dva osobna automobila i motocikl. Prema neslužbenoj verziji, čini se da je nesreći ponovo kumovala velika brzina na tom dijelu, daleko veća od dopuštenih 50 km/sat kroz naseljeno mjesto, te nesigurno pretjecanje osobnog vozila. 

Navodno je u nesreći teže ozlijeđen motorist kojemu je pružena medicinska pomoć.


Policiji smo uputili upit o ovoj nesreći, objavit ćemo ga odmah po primitku odgovora.


O toj nesreći na svom se fejsbuku oglasio i član Vijeća M.O. Kašina, Tomislav Barbarić koji je i snimio dvije fotografije nesreće. Prenosimo njegovu objavu:


"Jutros opet teška prometna nesreća u Kašini. Sramota me, pitaju me ljudi kome treba j***t mater da se postave kamere ili nekaj. Reko ne znam javit ćemo organima da ažuriraju statistiku. Ludovanje cestom kroz Kašinu je dugogodišnji problem za kojeg očito nikog nije briga. Kamera im je preskupa i vele nije se dogodilo dovoljno teških nesreća da bi reagirali. Policija je slabo prisutna. A izdvajanje prometa na brzu cestu Popovec - Laz očito naše generacije neće doživjet".


Inače, Vijeće G.Č. Sesvete više je puta do sada tražilo od PUZ-a postavljanje prometnih kamera. Čak je vijeće spremno financirati kameru za Kašinu i Sesvetski Kraljevec, ali, nevjerojatno je da kod nadležnih niti to ne prolazi.  Sve su prijedloge do sada odbili.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.6.2024. 10:37:08

Create Account