U Sesvetama otvorena prva hrvatska dječja teretana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.3.2021. 9:26:47
U Sesvetama otvorena prva hrvatska dječja teretana

Foto: Jelena Vukas

"MALI BORCI GYM" naziv je prve dječje teretane u Hrvatskoj koja se nalazi u prostoru Učilišta Sesvete.Prva dječja teretana u Hrvatskoj, teretana za vrtićance, "MALI BORCI GYM" proradila je ovih dana u prostoru Taekwondo kluba Orion Varaždinska 66, a otvorila ju je trenerica sesvetskog Taekwondo kluba Orion Jelena Vukas.


"Tko god je mislio da utezi, bučice, girje, steperi, trake za trčanje, sobni bicikli, vreće za udaranje ne idu u istoj rečenici s djecom, poprilično će se iznenaditi, a i predomisliti", kaže nam vlasnica "male" teretane. 


Svakog utorka Mali borci rade 'gym' vježbe na spravama prilagođenim za njihov uzrast i utezima čija ukupna težina iznosi čak 200tinjak grama.


Bitno je da djeca od malena zavole vježbanje, a ujedno vide da osim što je zdravo, može biti itekako zabavno! Važno je da roditelji biraju mjesta gdje je program rada prilagođen djeci, jer sve ostalo se može loše odraziti na njihov budući sportski put.


"Naša taekwondo igraonica iz dana u dan raste i razvija se i drago nam je da ima ljudi koji prepoznaju naš rad. Tako sam u razgovoru sa prijateljima, pričajući o svojoj ideji, naišla na njihovo razumijevanje, te su prepoznali moju želju da unaprijedim svoj rad sa djecom i odlučili mi donirati dvije sprave, uz ostale koje sam sama financirala", govori Jelena Vukas zahvaljujući pri tom ljudima koji su joj pomogli i svim ostalima koji prepoznaju njen trud i volju da djeci uljepša i pomogne na njihovom sportskom putu. 


"Naravno, u budućnosti dolaze i nove sprave, nećemo stati na ovome na radost naših malih polaznika", zaključuje Vukas.


Sve se radi u sklopu epidemioloških mjera, dvije grupe su trenutačno popunjene, pa su u tijeku predbilježbe za novu grupu u terminima UTO, ČET 17-18h koja bi radom trebala krenuti u travnju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 26.9.2023. 13:03:21

Započela je izgradnja produžetka Branimirove, hoće li biti i završena?

Hoće, sve će biti kako je najavljeno
Živi bili pa vidjeli
Izbori se bliže, još jedan predizborni trik
Prazna Senfova obećanja, kao i Bandićeva
A kaj se uopće nekaj dela?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account