U sesvetskom Domu zdravlja procijepljeno 4 tisuće Sesvećana, cijepi se dalje

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 29.11.2021. 10:05:55
U sesvetskom Domu zdravlja  procijepljeno 4 tisuće Sesvećana, cijepi se  dalje

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Ukupno 4266 građana cijepljeno je u Sesvetskom domu zdravlja od kako je 9.11. otvoren kao cjepni punkt. U prošlom tjednu na cjepnom punktu u Domu zdravlja u Sesvetama cijepljeno je 1333 od kojih je 523 cijepljeno prvom dozom. U prvu dozu se ubrajaju svi oni koji su primili Pfizerovo cjepivo i  J&J cjepivo koje se daje u jednoj dozi.


Ukupno od početka cijepljenja u sesvetskom Domu zdravlja cijepljeno je 4266 Sesvećana od kojih je prvu dozu odnosno J&J cjepivo primilo 2156 građana.


U prvom tjednu cijepljeno je ukupno 1395 građana, u drugom čak 1538. Nakon ovog tjedna vidljiv je blagi pad ukupnog broja cijepljenih. Cijepljenje se nastavlja  nadalje svakim danom, sve dane u tjednu uključujući i nedjelje od 14 do 20 sati, može se doći bez najave i nema više gužvi kao na početku.


Voditeljica ovog cjepnog punkta dr. Josipa Zrinski posebno je napomenula da građani mogu slobodno i bez najave doći i po svoju treću, takozvanu booster dozu, međutim, trebaju kontrolirati da im je od druge doze proteklo najmanje 6 mjeseci. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2022. 22:10:07

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account