U stanu na području Sesveta pripremao drogu za daljnju preprodaju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.9.2021. 13:14:42
U stanu na području Sesveta pripremao drogu za daljnju preprodaju

Foto: PUZ

Policija je izvijestila o novoj zaplijeni droge u Sesvetama, a osim pronađene droge, policijski službenici pronašli i pištolj koji je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.


Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine droge kokaina, konoplje tipa droga (marihuana), smole konoplje, amfetamina i psilocibina koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na području Sesveta te  ju je kao takvu pripremljenu preprodavao na ilegalnom tržištu.

 

Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili tako da su temeljem naloga suda obavili pretragu stana na području Sesveta s kojim se koristio 30-godišnjak te su tom prilikom pronašli 25,2 grama amfetamina, 14,4 grama kokaina pakiranog u više vrećica, 36,7 grama konoplje tipa droga, 1,6 grama gljiva psilocibin, 3,9 grama bijele praškaste materije nepoznatog sastava te digitalnu vagu s tragovima droge.

 

Također kod osumnjičenog policijski službenici su pronašli pištolj nepoznate marke call. 7,65mm s pripadajućim spremnikom i streljivom, a koji je osumnjičeni neovlašteno posjedovao te će protiv istog biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.Vezane vijesti
Ažurirano: 5.3.2022. 11:06:32

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account