Ubojstvo u Šimunčevcu: Sin ubio oca udarcima gedorama po glavi

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.7.2022. 10:52:38
Ubojstvo u Šimunčevcu: Sin ubio oca udarcima gedorama po glavi

Foto: Google

Policija je izvijestila o jučerašnjem ubojstvu u Šimunčevcu, oca je udarcima gedora po glavi ubio sin.




Prema izvješću zagrebačke policije, u petak, 22. srpnja oko 12.25 sati u Šimunčevcu u Ulici Đure Popovića 37-godišnjak je udarcima gedorama po glavi ubio 63-godišnjeg oca. Nedugo po počinjenju ubojstva policijski su službenici pronašli te uhitili 37-godišnjaka.



Navodno je ubojstvo učinio u stanju duševnoga rastrojstva, sumnjaju istražitelji. Nakon incidenta policiju je pozvao drugi član obitelji.



Obitelj ubijenog živjela je u Ulici Đure Popovića u Šimunčevcu u vlastitoj kući, a uz oca i majku ubojice, tu je s njima živjela i njegova sestra. 


Neslužbeno se doznaje da ubojica do sada nije bio kažnjavan niti se protiv njega vodi postupak za neko kazneno djelo.


Istražitelji bi trebali doći do saznanja što je prethodilo ovom mučnom događaju.


Ubijeni je, kažu njegovi sumještani, bio u mirovini, a ranije je radio kao auto prijevoznik. Njegov sin, ubojica, radio je kao montažer vrata. 


Policijski izvještaj:

Između 21. i 22. srpnja na području Sesveta, na terasi kuće, 37-godišnjak je je usmrtio 63-godišnjeg člana obitelji zadavši mu ručnim alatom dužine oko 40 cm više udaraca u glavu. Uslijed navedenih ozljeda 63-godišnjak je preminuo na mjestu događaja dok se osumnjičeni udaljio. Nakon provedenih mjera traganja, jučer oko 13 sati, policijski su službenici u blizini mjesta događaja uz uporabu sredstva prisile, tjelesne snage i sredstva za vezivanje uhitili osumnjičenog. Doveden je u službene prostorije policije te je kriminalističko istraživanje u tijeku.


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.5.2022. 12:37:13

Create Account