Udruženje obrtnika Sesvete svojim je jubilarcima uručilo priznanja za dugogodišnji rad

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.5.2023. 17:29:27
Udruženje obrtnika Sesvete svojim je jubilarcima uručilo priznanja za dugogodišnji rad

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Sesvetski obrtnici koji već dugi niz godina djeluju na ovim prostorima primili su danas priznanja za višegodišnji predan obrtnički rad.




Prvi sesvetski obrtnički sajam bila je sjajna prigoda da se u okviru te manifestacije obrtnicima uruče priznanja za 20, 30, 40 i više godina obrtništva. 


"Imamo u Sesvetama obrt koji gaji već stoljetnu tradiciju i već je, ne zna, treća, četvrta generacija u pogonu. Moj je obrt star kolko sam i ja, jer sam ga naslijedio od oca, no, većina je obrtnika u našem udruženju sama utemeljila svoj obrt i danas im odajemo priznanje za njihov ovogodišnji jubilej, netko 20, netko 30, a ima ih i koji su 40 i više godina osobno obrtnici. Imamo obrtnika koji će za koju godinu, daj Bože, napuniti 50 godina obrtništva i još radi. Takav je život nas obrtnika koji radimo i dajemo cijelog sebe u taj rad", rekao nam je predsjednik sesvetskih obrtnika i organizator Obrtničkog sajma Darko Židak.


Priznanja i plakete uručio je Franjo Broz, bivši sesvetski obrtnik, danas umirovljenik, ali i predsjednik sekcije umirovljenika Udruženja obrtnika Sesvete.


Ukupno je ove godine dodijeljeno dvadesetak jubilarnih priznanja.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.5.2023. 12:29:20

Create Account