Uhićen bjegunac iz slučaja eksplozije bankomata u Sesvetskom Kraljevcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.9.2022. 20:56:44
 Uhićen bjegunac iz slučaja eksplozije bankomata u Sesvetskom Kraljevcu

Foto: Ilustracija/PUZ

Sesvetski su policajci tijekom utorka popodne na području Sesveta uhitili osumnjičenog za eksploziju bankomata u Sesvetskom Kraljevcu, 21. rujna.
Prema policijskom priopćenju, u utorak, 27. rujna, oko 17.20 sati, na području Sesveta policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhitili su muškarca starosti 30 godina koji se dovodi u vezu s eksplozijom bankomata u Sesvetama (Sesvetski Kraljevec), od 21. rujna 2022. godine.

 

Toga dana, u jutarnjim satima, oko 3.20, izazvana je eksplozija bankomata, nakon čega je ubrzo 36-godišnjak koji se dovodio u svezu s počinjenjem tog kaznenog djela bio pod nadzorom policije.

 

Tijekom kriminalističkog istraživanja, ujedno su poduzimane intenzivne mjere traganja koje su rezultirale ciljanim uhićenjem muškarca koji se skrivao.


Naime, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u kući na području Sesveta u manje od tjedan dana na tom području uhitili 30-godišnjaka, koji se također dovodi u vezu s kaznenim djelom „Teška krađa“. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.10.2022. 12:50:58

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account