Više od 200 djece u Jelkovcu na Božićnom turniru škole rukometa MRK Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.12.2022. 9:55:01
Više od 200 djece u Jelkovcu na Božićnom turniru škole rukometa MRK Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Božićni rukometni turnir učenika od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola u organizaciji MRK Sesvete održan u dvorani Jelkovec.



Muški rukometni klub Sesvete, treći u državi iza PPD-a i Nexea osim najpoznatije seniorske selekcije koja igra i u Europi, te mnogih svojih momčadi različitih dobnih skupina, ima doista impozantnu rukometnu školu koja je u nedjelju dopodne i dio prijepodneva priredila Božićni rukometni turnir koji je okupio više od 200 polaznika rukometne škole.


"U našoj školi rukometa trenutno imamo 360 djece, učenika nižih razreda koji upravo čine svoje prve rukometne korake. Okupili smo sve sesvetske škole, a tu su još Ivanja Reka i Rugvica i dogovorili zajedničku suradnju, tako da za djecu koristimo sve školske dvorane", rekao nam je predsjednik kluba Josip Ćurković koji je došao pozdraviti djecu, roditelje, te sve trenere malih, budućih rukometaša. 


"Tjelesni odgoj u toj dobi izuzetno je značajan, a dodatno je djeci motiviran kroz rad u klubu", nastavlja Ćurković dodajući da je to ujedno i velika baza za buduće sesvetske rukometne klubove, kako muški, tako i ženski. 


Veliko uzbuđenje klincima bila je podjela medalja koju su svi zaslužili, a oko vrata ovjesili su im "pravi veliki" rukometaši, članovi seniorske momčadi, Nikola i Jakov Jelovčić, dok je turnir posjetio i najiskusniji i najbolji sesvetski rukometaš Ivan Dumenčić s podmlatkom koji, ako je po genima, za koju godinu kreće tatinim stopama.


Još fotkica svih za kraj....i prekrasna rukometna slika poslana je iz Sesveta u svijet s porukom - ovdje stanuje europska rukometna momčad!


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 9:04:48

Create Account