Vugrovečka ambulanta konačno kreće u obnovu!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.2.2021. 9:31:37
Vugrovečka ambulanta konačno kreće u obnovu!

Foto: Sesvete danas

Ambulantu u Vugrovcu oštećenu u potresu, te potom iseljenu u drugi prostor posjetio je i gradonačelnik Milan Bandić.Vugrovec, naselje s najvećim štetama od potresa na sesvetskom području polako vida rane, oštećene privatne kuće već su sanirane ili je sanacija u tijeku, većina javnih zgrada se popravlja, stara škola odnosno društveni dom i nova škola, a isto tako je u tijeku sanacija župne crkve i farofa. Ostala je još jedino ambulanta.


Ukazavši gradonačelniku na problem prespore obnove vugrovečke ambulante, predstavnici MO željeli su potaknuti brži razvoj događaja u sanaciji ove prijeko potrebne zdravstvene ustanove koja opservira dvije tisuće svojih pacijenata na ovom području. Zbog toga je Bandić u utorak posjetio vugrovečku ambulantu gdje je u pratnji pročelnika za zdravstvo Vjekoslava Jeleča i pročelnice za gospodarstvo Mirke Jozić izričito zahtijevao početak radova sanacije odmah.


Srećom, pa je elaborat oštećenja još davno napravljen, a do kraja tjedna trebala bi biti završena i projektna dokumentacija, tako da bi naredni tjedan trebali započeti radovi na sanaciji oštećenja i što ulazi i statička stabilizacija objekta. 


Pacijenti bi se trebali vratiti natrag u svoju ordinaciju konačno ovog proljeća.Vezane vijesti
Ažurirano: 19.6.2022. 11:03:01

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account