Završen Obrtnički sajam Sesvete, posjetitelji uživali u priređenim programima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.5.2023. 12:09:37
Završen Obrtnički sajam Sesvete, posjetitelji uživali u priređenim programima

Foto: Borko Samec/Sesvete danas i Darko Židak

Veliki broj Sesvećana i gostiju naše gradske četvrti pohodio je tijekom subote Obrtnički sajam Sesvete.




Završen je Obrtnički sajam Sesvete, prvi po redu, kako to voli reći predsjednik sesvetskog obrtničkog udruženja i organizator sajma Darko Židak, jer je on poslužio kao pilot projekt za buduće takve manifestacije. 


"Ovim smo sajmom obilježili pedeset godina našeg udruženja. Mislim da su posjetitelji bilo zadovoljni. Ovaj nam je sajam poslužio da vidimo što smo dobro napravili, a gdje smo pogriješili kako bismo to mogli ispraviti za buduće sajmove, jer nam je želja svake godine imati naš obrtnički sajam i da jednog dana to prijeđe u tradiciju", rekao je Židak dodajući da mu je mnogo obrtnika sada kad su vidjeli kako je sve ispalo zaželjeli i sami naredne godine sudjelovati u toj manifestaciji sa svojom ponudom.


"To znači da ćemo naredne godine morati postaviti puno veći šator u kojem će se odvijati sam sajam, a šator za zabavu i ugostiteljstvo je bio taman dimenzioniran kako treba", zaključuje agilni obrtnički predsjednik, pred kojim je sad organizacija obrtničkog adventskog sajma, ako bude moguće održiv. 


Na jučerašnjem drugom danu manifestacije nastupila je Glazbena šola Zlatka Grgoševića svojim koncertom Glazbom kroz zid o čemu smo posebno pisali, potom se predstavila manekenska škola RS fashion modeling, a zatim je uslijedio nastup KUD-ova, s velikim i malim folklorašima. Sudjelovali su Eko-etno udruga Prigorske sem gore list sa zborom, KUD Posavka iz Oborova, KUD Lupoglav i KUD Dragutin Domjanić iz Vugrovca.


Navečer uz veliki broj posjetitelja u sklopu snimanja emisije "Pjesom te zovem" Jabuke TV, sudjelovali su Savski valovi, Nika Pastuović, Slavko Pavlović, Saša Kovač, grupa Happiness, Marija Jelovečki, Ivica Matić i Ivica Pepelko, a voditelji su bili Tihana Đurašin i Adam Končić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.2.2024. 11:44:08

Create Account